** UPDATE 2020. 10. 05. **

A kuponokkal még mindig nem lehetséges az időpontfoglalás!

A Brigád ezidáig nem intézte az eredetileg szeptember 30-ig beígért kifizetést. Arról, hogy miért térnek el megint a szerződésben foglalt kötelezettségüktől, semmilyen tájékoztatást nem küldtek. Továbbra is a türelmeteket kérjük, ígérni viszont már nem merünk semmit. Túl sok hitegetés és valótlan állítás hangzott el a témával kapcsolatban, hogy hinni merjünk az összegek megérkezésében. Amennyiben bármi változás történik, azt itt a honlapunkon és a facebook oldalunkon közzé tesszük, ahogy eddig is.

Kérdéseitekkel keressetek minket telefonon (+3620/409-5484) vagy levélben (info@chmassage.hu), készséggel állunk a rendelkezésetekre.

↓Aki nincs képben az eseményekkel, az olvassa el a korábban kiadott tájékoztatónkat a témával kapcsolatban!

Kedves Vendégeink!

Aki nem követte figyelemmel a dolgok alakulását, annak pár mondatban összefoglalnánk, hogy miért adódtak gondok a BónuszBrigád által forgalmazott kuponok beváltásával.

Első körben azt szeretnénk tisztázni, hogy hogyan működött az elszámolási rendszer köztünk és a Brigád között. Szolgáltatóként a bónuszon található kód beváltásával jelezhettük az igényünket a kupon után minket illető összeg kifizetésére. Tehát nem automatikusan történt a vásárlás után az összeg átutalása hozzánk. Ehhez vagy a szolgáltatás igénybevételére volt szükség, vagy olyan foglalás leadására, amelyben fel van tüntetve a bónuszkód. Mi ezután tudtuk az igényünket benyújtani a Brigád felé, a kifizetés kérése után 15 munkanappal pedig utalták a számlánkra az összeget. Így a jelenlegi helyzetben nem a bónusz megvásárlásának a dátuma számít hanem, hogy eljutott-e hozzánk a bónuszkód vagy sem.

A vírushelyzet kirobbanása után egy héttel (kb. március 25.) lett volna esedékes egy nagyobb összegű kifizetés megérkezése. Ez (mint később kiderült a Brigád elmúlt évekbeli felelőtlen gazdasági döntéseinek köszönhetően) azóta sem érkezett meg. Ezen összeg tartalmát már megvalósult masszázsok és olyan bónuszkódok után minket illető összegek tették ki, amelyekkel foglalás érkezett be a rendszerünkbe. Sok hitegetés, és mellébeszélés után világos lett, hogy nem csak átmeneti pénzügyi nehézségről van szó a Brigád esetében. Több év veszteséges működése és mindig az újonnan érkező pénzekből való visszapótlás vezetett oda, hogy a pandémia miatti bevétel kiesés miatt nem volt miből foltozgatni a lyukakat, így csődvédelmet kértek. Egy vagyonfelügyelő cég (Abacus Audit Kft.) közreműködésével 3 db egyezségi tárgyalás eredményeként sikerült megállapodniuk a kb. 100 partnerükkel, akik érintettek voltak az ügyben. Az egyezség egyedül a Brigádnak, és annak vezetőségének előnyös, akiknek a felelősségrevonása az egyezség megkötésével elmarad a sok százmillió jogilag őket meg nem illető forint elköltése után. A megállapodás augusztus 31-én született, a BónuszBrigádot üzemeltető Skoopy Kft. vállalása szerint az egyezséget követő 30 napon belül intézi az első kifizetést.

Ha az összeg megérkezik a számlánkra, a foglalható napokat megnyitjuk a naptárakban, erről később adunk tájékoztatást.

A megállapodás értelmében tehát azoknak a bónuszoknak fizetik ki egy részét, amelyek már beváltásra kerültek. Ez azt jelenti, hogy azon vendégeink tudják felhasználni a kuponjukat, akiknek már volt hozzánk foglalása a vírushelyzet előtt, hiszen csak ezek után a kuponok után remélhetünk kifizetést. A többi megvásárolt, de be nem váltott kupon ára a Brigádnál maradt. Aki ilyen kuponnal rendelkezik, annak javasoljuk az alábbi facebook csoportba való belépést, itt fog találni hasznos információt a pénz visszaszerzésére bankon keresztül.

BónuszBrigád károsultak (magánszemély)

Az alábbi listán mindenki ellenőrizheti, hogy az ő kódja beváltható lesz-e. 

↓Akiknek a bónusza továbbra sem beváltható↓

 

Megajándékozunk egy egyszeri 50%-os kedvezményre jogosító voucher kóddal, melyet egy 60 perces egyszemélyes vagy páros egész testmasszázsra használhatsz fel.

Az egyszemélyes masszázs 9.490 Ft helyett 4.745 Ft.

A páros masszázs 17.990 Ft helyett 8.995 Ft.

Ráadásképpen, ha igénybe veszed a kedvezményt, a masszázs után egy VIP tagkártyát is kapsz tőlünk, amely 30% kedvezményre jogosít minden szolgáltatásunkból lejárat nélkül.

 

A kedvezmény érvényesítéséhez foglalj egy időpontot az alábbi linken keresztül, és a voucher kód helyére írd be a kódot. Páros masszázs foglalásához válaszd ki, hogy 2db foglalást szeretnél leadni 1 időpontra.

 

Voucher kód: MASSAGE2020

⇒Időpontfoglalás⇐

 

Várunk szeretettel!