Kedves Vendégeink!

 

A BónuszBrigád által értékesített kuponok után járó összeget a kuponoldalt üzemeltető Skoopy Kft. (Székhely: 1138 Bp., Révész utca 25-29. (27/III.), Cégjegyzékszám: 01-09-933339, Adószám: 12414682-2-41) a mai napig nem utalta el számlánkra. Amíg ez a helyzet meg nem oldódik, sajnos a Brigád által értékesített kuponokat nem áll módunkban elfogadni.

A BónuszBrigád ígéretet tett a helyzet megoldására és türelmet kértek a vásárlóiktól és partnereiktől is. Eszerint a kuponok beválthatók lesznek, ha fentebb említett pénzügyi probléma megoldódik. A kuponok beváltási határidejét október 31-re módosítottuk.

Köszönjük.

↓Kuponnal rendelkezők részére↓

 

Sajnos ezen a rajtunk kívül álló okok miatt alakult helyzeten nem tudunk változtatni. Az érthető csalódottság enyhítésére átmeneti megoldásként a következőt találtuk ki.

 

Megajándékozunk egy egyszeri 50%-os kedvezményre jogosító voucher kóddal, melyet egy 60 perces egyszemélyes vagy páros egész testmasszázsra használhatsz fel.

Az egyszemélyes masszázs 9.490 Ft helyett 4.745 Ft.

A páros masszázs 17.990 Ft helyett 8.995 Ft.

Ráadásképpen, ha igénybe veszed a kedvezményt, a masszázs után egy VIP tagkártyát is kapsz tőlünk, amely 30% kedvezményre jogosít minden szolgáltatásunkból lejárat nélkül.

 

A kedvezmény érvényesítéséhez foglalj egy időpontot az alábbi linken keresztül, és a voucher kód helyére írd be a kódot. Páros masszázs foglalásához válaszd ki, hogy 2db foglalást szeretnél leadni 1 időpontra.

 

Voucher kód: MASSAGE2020

⇒Időpontfoglalás⇐

 

Várunk szeretettel!