Végeredmény

Kérünk, olvasd el!

8 hónapos huzavona után már sajnos egyértelműen látszik, hogy nem remélhetünk kompenzációt, így az eddig be nem váltott kuponok NEM lesznek beválthatóak sem most, sem a jövőben. Alap esetben nem teregetnénk ki az ügy részleteit, de úgy gondoljuk, hogy jogotok van tudni, hogy miért kell elutasítanunk a kifizetett kuponjatokat. Röviden azért, mert a Brigád nem fizeti ki a csődegyezségben vállalt arányaiban nevetségesen alacsony összeget sem.

Bővebben:

Számszerűsítve a Brigád tartozása felénk 1 873 321 Ft, melyet a csődhelyzet elején, májusban elismertek. A csődegyezség értelmében ennek az 50%-át kellene 5 év alatt visszafizetniük a következő felosztásban: 10+10+6+5+5+5+5+4 %. Ebből az első 10% most december első napjaiban lett aktuális, 187 322 Ft. Ehelyett 8 306 Ft (!!!) érkezett a számlánkra. Kiderült, hogy a folyamat alatt a csődvédelemért felelős Abacus Audit Kft. egy "adminisztrációs hiba" során a kb. 1,9 M (már elismert) tartozását 80 ezer Ft-ra módosította.

Így az 5 éves időtartam alatt az 1,9 M Ft helyett összesen 40 ezer Ft-ra számíthatunk.

A Skoopy Kft.-vel történt egyeztetés során kiderült, hogy annak ellenére, hogy egy hiba történt, az előzetesen elfogadott tartozás összegének megérkezésében nem reménykedhetünk, mert a rendszerbe már nem tudnak belenyúlni. Ők azzal az összeggel kalkulálták ki a továbbműködést, amely tévesen bekerült a nyilvántartásukba.

Ez az 1,9 M Ft-hoz képest nevetséges összegnek mondható 40 ezer Ft sajnos közel sem fedezi az eddig be nem váltott kuponok utáni masszázsokat. Ezért kell elutasítanunk a hozzánk árusított kuponok beváltását.

Mindenkinek azt javasoljuk, hogy próbálja meg a bankján keresztül visszaszerezni a kifizetett kuponjának az árát. A bankok által biztosított "chargeback" funkcióról további információt találhattok az alábbi facebook csoportban, ahol sok bónuszvásárló osztja meg egymással a tapasztalatait az üggyel kapcsolatban.

Bónusz Brigád károsultak (magánszemély)

Minden olyan vendégünktől elnézést kérünk, aki félre lett tájékoztatva az ügyben, mi mindig a hozzánk eljutó legutolsó információt adtuk tovább.

↓Ha a szerencsétlen helyzet nem vette el a kedved egy szuper masszázstól.↓

 

Megajándékozunk egy egyszeri 50%-os kedvezményre jogosító voucher kóddal, melyet egy 60 perces egyszemélyes vagy páros egész testmasszázsra használhatsz fel.

Az egyszemélyes masszázs 9.490 Ft helyett 4.745 Ft.

A páros masszázs 17.990 Ft helyett 8.995 Ft.

Ráadásképpen, ha igénybe veszed a kedvezményt, a masszázs után egy VIP tagkártyát is kapsz tőlünk, amely 30% kedvezményre jogosít minden szolgáltatásunkból lejárat nélkül.

 

A kedvezmény érvényesítéséhez foglalj egy időpontot az alábbi linken keresztül, és a voucher kód helyére írd be a kódot. Páros masszázs foglalásához válaszd ki, hogy 2db foglalást szeretnél leadni 1 időpontra. A foglaláskor a be nem váltott kupon felmutatása szükséges.

 

Voucher kód: MASSAGE2020

⇒Időpontfoglalás⇐

 

Várunk szeretettel!