Miért válaszd a Central Harmony Massage Studiót?

Modern, sokrétű kezelések: masszázsaink alapja a hagyományos svédmasszázs, de olyan különlegességeket is kipróbálhatsz nálunk, mint a kismama masszázs, indiai fejmasszázs vagy a cellulit masszázs.

Bizalom és biztonság: egy masszázs szalon Budapesten, ahol a hangulat bensőséges, a csapat pedig olyan specialistákból áll, akik mellett biztonságban érezheted magad a kezelés alatt.

Szakképzett terapeuták: masszőreink mind hivatalos szakképesítéssel rendelkező terapeuták, akikhez bátran fordulhatsz kérdéseiddel is.

Nálunk nincs helye a futószalagnak: mi nem arra törekszünk, hogy minél több vendéget tudjunk fogadni egy nap alatt. Célunk, hogy te is szívesen gyere vissza hozzánk masszázsra, ezért mindent megteszünk, hogy a te időpontod alatt maximálisan odafigyeljünk igényeidre és a személyes hangulat kialakítására.

Prémium szolgáltatás: ne rohanj el máris masszázs után! Ülj le, és fogyassz el egy csésze teát, lassítsd le az estéket, nálunk ezt is megteheted. Ha szeretsz beszélgetni, amíg izmaidat átmozgatják, akkor masszőreink mindig rávehetők egy barátias beszélgetésre. Azonban, ha inkább elmerülnél a saját gondolataidban vagy aludnál, akkor a pihenésben is partnerek vagyunk.

Többféle masszázs: A klasszikus svédmasszázs mellett a keleti kultúrákra jellemző spiritualitás és gyógyítás is szemléletünket képezi. 13. kerületi szalonunkban olyan masszázsfajták is elérhetők, amelyek valamilyen speciális területre, problémára koncentráltak. Stresszoldó masszázs, bambusz vagy akár sport masszázs Budapesten, a Central Harmony Massage Studióban: fedezd fel kezeléseinket!

Central Harmony Webshop: nálunk vásárolni is tudsz! 

Masszázst (egyszemélyes vagy páros alkalmat), bérletet és ajándékutalványt is tudsz vásárolni weboldalunkon, ha az Online vásárlás menüpont alatt felfedezed az opciókat. Ha előre betáraznál masszázs alkalmakból, vagy szeretteidnek szeretnél meglepetést okozni, akkor is érdemes körülnézni webshopunkban. Ne hagyd ki!

Online vásárlás

Hűségkedvezmény Harmónia kártya kiváltásával

Ha visszatérő vendégünk vagy, akkor érdemes kiváltanod a Harmónia kártyát, amellyel akár 20 százalék kedvezménnyel tudsz hozzánk kezelésre járni. 5000 forint költés után már 5 százalék kedvezményt kapsz minden masszázsból után. Ismerd meg a program részleteit!

Érdekel