Barion Pixel
Kosár

Irodai masszázs

Az irodai munka kimerítő és megterhelő. A legtöbben soha nem tanulják meg, milyen testtartás és munkahelyi szokások szükségesek ahhoz, hogy a nap végére ne hátfájással kelljen felállni az asztal mellől. Ennek kezelésére egy kiváló megoldás az irodai masszázs, amely már 15-30 perc után is jelentősen javíthatja a munkahelyi közérzetet. Próbáld ki te is!

IDŐPONT FOGLALÁS

Mi az irodai masszázs?

Az irodai masszázs az USA-ban alakult ki, több másik masszázstípus ötvözésével. Lényege, hogy rövid idő alatt, akár egy munkahelyi szünet alatt elvégezhető. Csakúgy, mint például egy relax masszázs, a kezelés kifejezetten azokat az izmokat, izomcsoportokat célozza, amelyeket az irodai munka a leginkább megterhel. A vállak, a nyak, a karok vagy a hát masszírozása csökkenti az izmokban kialakult feszültséget és fáradtságot, vérbőséget okoz, ezáltal pedig a kezelt területeken kívül is javítja a test és elme állapotát.

Mire jó az irodai masszázs?

  • Ellazítja a váll, nyak, hát és karok összeállt izmait
  • Oldja a kialakult izomgörcsöket
  • Serkenti a vérkeringést
  • Éberebbé tesz
  • Javítja a munkahelyi teljesítményt
  • Csökkenti a fejfájás előfordulását

Miért éri meg munkavállalóként irodai masszázs mellett dönteni? 

Munkavállalóként bármilyen területen is dolgozzunk, a legtöbben a maximumra törekszünk. Rendkívül frusztráló lehet azonban, ha az állandó izomfájdalmak miatt nem tudunk úgy teljesíteni, ahogyan szeretnénk. Ilyenkor gyakrabban hibázunk, lassabban haladunk, ezt pedig feletteseink is észrevehetik. És bár a legtöbb munkaadó maga is jól ismeri az asztali munka hátrányait, ezek kis eséllyel lehetnek elfogadott indokok a rosszabb minőségű munkára.

És akkor még nem beszéltünk a saját közérzetünkről sem. Munka után a legtöbbeknek hazaérve még vannak elintéznivalói. Ezeket azonban szinte lehetetlen befejezni, ha már a munkahelyen teljesen kimerültünk. A munkaidő lejártával is rossz hangulatot, feszültséget, irritáltságot okozhat, ha az előző  órák kellemetlenül teltek – ez pedig rossz hatással lehet a párkapcsolatokra, családi életre, barátságokra, de az általános fizikai egészségünkre is.

Ezek alapján tehát nem csak a munkahelyi, hanem a magánéletben is érdekünk, hogy munkánk során kellemesen teljen az idő. Az irodai masszázs ezt segíti elő, hiszen megoldást jelent a feszült izmok számára, serkenti a vérkeringést, ezáltal éberebbé és hatékonyabbá tesz minket, és a fejfájást is csökkenti.

Miért fektess irodai masszázs kezelésbe munkaadóként?

Munkaadóként kiemelten fontos, hogy szem előtt tartsd munkavállalóid jólétét. Ez befolyásolja teljesítőképességüket, így neked is érdeked, hogy kényelmesen érezzék magukat. Egy menedzser masszázs hatékonyan javíthatja a munkahelyi helyzetet. Ha minden egyes munkavállalónak elérhető, az a vállalat összteljesítményét is megnövelheti. Az irodai masszázs ár nagyobb cégek esetében elsőre komolyabb kiadásnak tűnhet, ez azonban bizonyítottan megtérül, méghozzá igen rövid idő alatt!

Az eljárás segíti a munkavállalók teljesítőképességét, vagyis a feladatokat gyorsabban és pontosabban tudják elvégezni. Ezen felül csapatépítő hatással is bír ez a program, miközben a munkavállalók munkahelyi elégedettsége is javul. Egy olyan dolgozó pedig, aki szereti a munkahelyét és jó kapcsolatot ápol munkatársaival és feletteseivel, biztosan tovább marad a cégnél és hasznosabb munkaerő lesz.

Ha úgy érzed, neked és a csapatodnak is hasznára válna egy munkahelyi masszázs, vedd fel velünk a kapcsolatot! Szakképzett masszőreink segítenek az asztalnál ülésből adódó izomfájdalmak kezelésében. Foglalj időpontot hozzánk és tedd a munkát élvezetes, fájdalommentes programmá!

IDŐPONT FOGLALÁS

Ne maradj le semmiről!
Ha értesítést szeretnél kapni akcióinkról, új szolgáltatásainkról, iratkozz fel értesítőnkre!
Hol találsz meg minket?

Hívj minket telefonon: +36 20 409 5484, vagy írj nekünk üzenetet.

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.