Indiai kókuszolajos fejmasszázs

A kezelés 100%-os természetességű kókuszolajjal zajlik, amely regenerálja a bőr sejtjeit, megelőzi a ráncok kialakulását, használata segít megőrizni a bőrünk fiatalságát. A természetes olaj antioxidánsokban gazdag, telített zsírjai a száraz bőrt hatásosan hidratálják, és gátolják kiszáradását. A kezelés arc-, skalp-, és dekoltázsmasszázsból áll.

VÁSÁRLÁS

FOGLALÁS

Indiai fejmasszázs árak

Egyszemélyes


30 perc: 6.990 Ft (4.890 Ft)

Páros


30 perc: 12.990 Ft (9.090 Ft)

Indiai fejmasszázs bérlet árak

30 perc


3 alkalom: 13.500 Ft
4.500 Ft/alk
6 alkalom: 24.000 Ft
4.000 Ft/alk
12 alkalom: 36.000 Ft
3.000 Ft/alk

Lávaköves masszázs

A lávaköves masszázs forró, vulkáni eredetű kövekkel történik, melyek gyógyító hatását már évezredekkel ezelőtt ismerte az orvoslás tudománya. A sima, lapos, 50-60 fokos hőmérsékletű kövek, a testfelület akupunktúrás pontjaira helyezve, segítik az energia-áramlást, feloldják az izmok feszültségét és merevségét, oldják a blokkokat. A masszázs célja elsősorban nem a gyógyítás, hanem a relaxálás, a vitalitás fokozása, a test és a lélek harmonizálása, a stresszoldás.

VÁSÁRLÁS

FOGLALÁS

Lávaköves masszázs árak

Egyszemélyes


60 perc: 10.990 Ft (7.340 Ft)

Páros


60 perc: 19.990 Ft (13.990 Ft)

Bambusz masszázs

A bambusz masszázs rendkívül sokoldalúan alkalmazható. Természetes anyag, ezért nagyon pozitív hatással van a kezelt személyre. A Kínából származó, bambuszhengerrel végzett masszázs egy új, erőteljes masszázstechnika, melynek célja a kötőszövet erősítése és reaktiválása, nyiroktisztítás, valamint a tökéletes relaxációs szint elérése. Élénkíti az anyagcserét, minek következtében csökkenti a fájdalmat. A masszázs nemcsak a fizikai állapotra van pozitív hatással, de mentális kikapcsolódást is biztosít.

VÁSÁRLÁS

FOGLALÁS

Bambusz masszázs árak

Egyszemélyes


60 perc: 10.990 Ft (7.340 Ft)

Páros


60 perc: 19.990 Ft (13.990 Ft)

Kismama masszázs

A masszázs jótékony hatással van a leendő anyára és magzatára egyaránt. Ez egy olyan biztonságos, lágy és pihentető kezelés, melyet magabiztosan próbálhat ki bárki a terhesség 12-24 hetéig.

A masszázs sok szempontból különbözik a hagyományos masszázsterápiáktól.

A kezelés ágy vagy matrac helyett egy külön erre a célra kialakított babzsákon zajlik, hogy a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsuk a kismamának és a babának egyaránt. A tapasztalt masszázs terapeuta pontosan tudja, mely technikákat alkalmazhatja várandós vendégeken, illetve mely testrészeket tilos a kezelés során masszírozni.

Amennyiben Ön veszélyeztetett terhes, kérjük, mindenképpen konzultáljon a masszázs lehetőségéről orvosával.

Kiknek ajánljuk?

  • Terhesség alatt (3-6 hónap között)
  • Szoptatás alatt.
  • Operáció után.
  • Bárkinek, aki nem mehet más fajta masszázsra valamilyen kontra indikáció miatt.

A masszázs külön erre a célra kialakított babzsák fotelben zajlik, hogy biztosítva legyen a maximális kényelem a kismama számára.A fájdalomcsillapító, stresszoldó masszázs ilyenkor különösen jól esik a fáradt és leterhelt izmoknak, segít a kismama és a baba ellazulásában.

VÁSÁRLÁS

FOGLALÁS

Kismama masszázs árak

Egyszemélyes


90 perc: 14.990 Ft (10.500 Ft)

Alakformáló cellulit masszázs

A Cellulit masszázs elősegíti, hogy a felhalmozódott nyirok, salakanyaggal együtt a nyirokcsomókon keresztül a véráramba jusson és kiürüljön, így megszabadítva a zsírsejteket a méreganyagtól. Valamint ez a masszázs hihetetlen módon meggyorsítja az anyagcsere folyamatokat a vérkeringést, és a szövetek frissítését a szervezetben. Elősegíti az új kollagén termelést, ami a szövetek feszesítését fokozza.

A várt eredmény csak rendszeres masszázzsal érhető el. Kúraszerűen minimum 12 alkalom javasolt.

A masszázshoz életmód-tanácsadás is hozzátartozik, a és sok folyadék fogyasztása!

A Cellulit masszázs természetes, hatékony és kényelmes módon segít eltüntetni a narancsbőrt. Karcsúsít, átformálja testkontúrját, megemeli a popsit. A bőrt feszesebbé, puhábbá és selymesebbé varázsolja. Természetesen hosszú folyamatot igényel, de megfelelő életvitel mellett meglehetősen jól javítható az állapot.

VÁSÁRLÁS

FOGLALÁS

Cellulit masszázs ár

Egyszemélyes


60 perc: 9.990 Ft (6.990 Ft)

Alakformáló cellulit masszázs bérlet

12 alkalom


72.000 Ft
6.000 Ft/alk