003-01

Bea

Birta Beáta vagyok, svéd masszőr. Emellett a kínai filozófia elve szerint a talpreflexológiás masszázs technikáját sajátítottam el, valamint érdeklődöm az aromaterápia iránt. Ezekből épül fel a stílusom. A munkámhoz rengeteg szeretettel és odafigyeléssel állok hozzá. Tudásom a szakmámban folyamatosan tágítom, hogy minél többrétű, mégis vendég specifikus lehessek.

Anita

Életem, így masszázsom elsődleges célja is a harmónia, a teljesség, a béke állapotának elérése. Munkámban a svédmasszázs fogásait ötvözöm a test-, a föld-, és az élet energiájának áramoltatásával. A masszázs során 2 irányba indulhatunk. Akár társalgós, akár csöndmasszázst választasz, a cél, hogy a tested és a tudatod is egy elmélyült, relaxált állapotba kerüljön a kezelés végére.

DSC_0895-01
DSC_0898-01-01

Kriszta

Mike Krisztina vagyok, svéd masszőr. A szakmában eltöltött 17 évem alatt számos masszázstechnikát sajátítottam el, ezek mindegyike hozzáadott jelenlegi stílusomhoz. Számomra egy jó masszázs probléma-, és célorientált. Ha van egy konkrét panasz, amelynek megoldásában a segítségedre lehetek, az tölt el sikerélménnyel.

Bogi

001-01

Andi

DSC_0932-01

Panni

DSC_0918-01