Lomi lomi masszázs (60 – 120 perc)

8.390 Ft16.990 Ft

A Lomi Lomi Nui, az érintés művészete. Hawaii-szigetekről származó masszázs…

 


Vásárolj és foglalj pár kattintással!

  1. Vásárold meg a masszázst.
  2. A VOUCHER KÓD-dal már foglalhatsz is.

 


🎁Add ajándékba!🎁

  1. Vásárlás után kattints az AJÁNDÉK VOUCHER-re.
  2. Töltsd ki online a vouchert.
  3. Tötsd le, és nyomtasd ki az elkészült ajándékot.

 


↓Érvényesítsd a Harmónia kártyád!↓
A sorszámot se felejtsd el beírni! A kártya felmutatása a masszázs igénybevétele során kötelező.

Törlés

🌸Aloha🌸

A Lomi Lomi Nui, az érintés művészete. Hawaii-szigetekről származó masszázs, mely az ott megtalálható gyógyító módszerek jelentős részét magában foglalja. Szeretetteljes és figyelemmel teli érintés, mely lágy, hullámszerű mozdulatokkal segíti az egész test szabad energiaáramlását.

Hogyan hat a Lomi Lomi?

Pihentető, mélyen ellazító masszázs, mely testi, szellemi, lelki tisztulást eredményez. A sejtekben elraktározódott érzelmi problémák feloldásában, és az önmagunkhoz való kapcsolódásban segít. A szív szeretet általi megnyitásával hoz örömöt a mindennapokba. Mindezek mellett érvényesek rá a nyugati világban eltarjedt svédmasszázs kedvező élettani hatásai is. Görcsoldó hatású, csökkenti a stresszt, lazítja az izmokat, méregtelenít, javítja a közérzetet, élénkíti a vérkeringést.

Hogyan zajlik a Lomi Lomi?

Langyos kókuszolajos teljes testmasszázs -kivétel az intim területek-, melyben a kezelő hosszú, folyamatos, hullámzó mozdulatokkal körülöleli a testet, miközben speciális tánclépésekkel kíséri a folyamatot. Nemcsak a masszázs maga, de a környezet -a zene, az illatok, a megfelelő hőmérséklet -is biztosítja az ellazult, meditatív állapotba kerülést egy szeretetteljes térben. Minden alkalom egyedi, akár másfél-két órát is igénybe vehet. A 60 perces alkalom során a masszázs alatt végig hason fekve, a 120 perc alatt hason és háton fekve is végezzük a kezelést.

“La’i lua ke kai.- Ha nyugalom vesz körül, minden barátságosabb.”💖

A kezelést Edit végzi. Tudj meg róla többet:

További információk

Van Harmónia kártyád?

Nincs, Van

Időtartam?

60 perc, 120 perc