Metamorf masszázs (60 perc)

6.990 Ft9.990 Ft

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika, ami…

 


Vásárolj és foglalj pár kattintással!

  1. Vásárold meg a masszázst.
  2. A visszaigazoló emailben megtalálod a SERIAL NUMBER-t.
  3. Ezt a kódot írd be a foglalásod erre megjelölt rubrikájába.

🎁Add ajándékba!🎁

A vásárlás után küldött visszaigazoló emailben találsz majd egy nyomtatható vouchert. Ha masszázzsal lepnéd meg egy szerettedet, csak nyomtasd ki a vouchert, és írd rá a serial numbert.

↓Érvényesítsd a Harmónia kártyád!↓
A sorszámot se felejtsd el beírni! A kártya felmutatása a masszázs igénybevétele során kötelező.
Kiürítés
SKU: N/A Category: Tags:
A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika, ami a tudatunk mélyén elraktározódott traumák, fájdalmak, csalódások, lelki sérülések oldását segíti. Ezek a negatív hatások, melyek előző életekből lettek hozva, magzati vagy kisgyermekkorból raktározódnak el. Ezekre sokszor nem is emlékszünk, tudat alatt mégis gátolhatják életünket, kihathatnak a tudatunkra, a mindennapi életünkre, és akár testi problémákat is okozhatnak.
A kezelés hatására oldódnak a gátlások, a félelmek eltűnhetnek, életkedvünk, önbizalmunk is megnőhet. Összességében javulást hoz a mindennapi életben, egyfajta tudatosságot és gyógyulást hoz egy örömtelibb, harmonikusabb élet eléréséhez.
Ez a masszázs technika kíméletes, de nagyon hatékony, lágy, finom érintésekkel a lábfejen, a kézfejen és a fejen lévő gerinc reflexpontjait célozza meg, ezeken keresztül stimulálja a gerincet. A többi kezelésünktől eltekintve végig ruhában zajlik a masszázs.
A kezelést Edit végzi. Tudj meg többet róla:

További információk

Rendelkezel Harmónia kártyával?

Nem, Igen